dilluns, 5 de setembre del 2011

2011: És tard (Deluxe Version)

ÉS TARD (Deluxe Version)

Intèrpret: JOAN ISAAC
Titol
: És tard + primeres cançons
Format
: CD
Cod.Barres
: 8425845911502
Estil
: CANÇÓ D'AUTOR,
Segell
: PICAP
Any
: 2011


Al mes de setembre PICAP reedita en CD el primer LP enregistrat per Joan Isaac i publicat per Edigsa l’any 1975  “ÉS TARD” en una versió DE LUXE, en la que se inclou 4 BONUS TRACKS amb les primeres cançons publicades en single.

Cançons com “Ai amic”, o “I som tu i jo” que varen obtenir un reconeixement important de la premsa i del públic i que van portar a l’artista a enregistrar el seu primer disc de llarga durada amb producció artistica i arrenjaments de Manel Camp i amb la participació de reconeguts músics com Jordi Vilaprinyó, Francesc Burrull o Pedrito Díaz.

Aquesta primera edició en CD dels primers discos d’en Joan Isaac, constitueix una oportunitat única de poder gaudir, amb la millor qualitat, de les primeres cançons d’un dels cantautors catalans més importants de les darreres dècades.

11 I som tu i jo (Bonus Track)
12 Rèquiem (Bonus Track)
14 Ai amic (Bonus Track)


http://www.enderrock.cat/disc/795/tard

http://open.spotify.com/album/0nmU22SskLX36SBfrT7yVy

 http://www.picap.com/ct/noticia:Cos/totesnoticies/_/804

L’11 de setembre va participar amb Giorgio Conte a l’Acte Institucional de la Diada Nacional de Catalunya. Van interpretar la “Cançó del lladre”, tradicional catalana, en una versió arranjada pel cantautor italià i acompanyada per Walter Porro a l’acordió.

Joan Isaac va presentar el seu darrer treball discogràfic “Em declaro innocent” a Toulouse. Aquest va ser el segon concert que fa aquest any en aquesta meravellosa ciutat. El 25 de juny va participar en el Festival organitzat per l’ajuntament de Toulouse en col·laboració amb l’ Instituto Cervantes a le Quai de l’Exil républicain espagnol, on va compartir escenari amb Eric Fraj (cantautor occità). I en aquesta ocasió va ser dins de la 12e edition del Festival Occitània, el 14 d’octubre, a l’Auditori de Saint Pierre de Cuisines, un lloc obligat per als amants de la música i un monument excepcional.

Al mes d’octubre viatja a Ecuador per participar en el “IV Encuentro de la Canción de Autor”, allà coincideix amb Ismael Serrano i Alejandro Filio. Va cantar a  Quito, a  La Estación i al Teatre Sucre, i al Teatro Chusig de Manta. Joan Isaac va ser la sorpresa al concert de Alejandro Filio, quan el mexicà el va convidar a l'escenari, amb qui va interpretar, en català i castellà, la cançó "Sin la luna" ("Sense la lluna").

El 19 de novembre va fer un concert a Sant Salvador, molt a prop del mar, aquest mar que ha estat protagonista de moltes de les seves cançons.Bibliografía

1 comentari:

  1. recordem un concert teu a Premià de Mar, al Patronat Social, primer cantaves tú amb un xicot que t'acompanyava a la guitarra i després actuava Pere Tapies...en sortir del concert vam cantar al carrer el "...i no ens robareu la força no, i no ens robareu la força!". Inoblidable! Era l'any 1974 i el dictator estava encara viu, a les darreres sanglotades. Quan temps!

    ResponElimina