dimecres, 8 de febrer del 2017

Joan Isaac presenta 'Intimissimi' a Mallorca


POESIA

Joan Isaac presenta 'Intimissimi' a Mallorca

El cantautor fa ruta per Palma, Felanitx i Cala Rajada per mostrar la seva primera obra de poesia



El cantautor Joan Isaac ha estat a Xocolat de Palma per presentar el seu primer llibre de poesia, "encara que poesia és una paraula que em ve molt grossa, veient els grans referents que hi ha", assenyala. Ara bé, Isaac a 'Intimissimi' s'ha dedicat a recollir trossos de cançons, petits escrits que parlen de "la intimitat i els meus àngels i dimonis", ha esmentat a aquest diari.
A més, cada un dels poemes d'Isaac va acompanyat d'una fotografia presa amb el mòbil de l'autor, "sense cap pretensió fotogràfica, però que crec que il·lustren molt bé els sentiments que vull transmetre a cada pàgina del llibre".
'Intimissimi' no és la primera incursió de l'autor en aquest gènere literari, perquè Joan Isaac ha fet poesia sempre. Tota la seva obra lírica, des de les primeres lletres amb què va iniciar-se en la cançó d'autor, l'any 1969, l'ha escrita amb ploma de poeta exquisit, extremadament sensible, amb una capacitat extraordinària per emocionar i commoure.
L'autor serà aquest dijous a la Casa de Cultura de Felanitx per donar a conèixer el llibre i fer un petit concert; divendres, al Centre Cap Vermell de Cala Rajada, oferirà un espectacle de poesia i cançó amb el poeta Joan Manresa i Maria del Mar Bonet. El cantautor recitarà poemes i cantarà amb l'acompanyament al piano d'Antoni-Olaf Sabater.

http://www.arabalears.cat/cultura/Joan-Isaac-presenta-Intimissimi-Mallorca_0_1738626331.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada