dimecres, 6 de setembre del 2017

Concert de Joan Isaac

FOMENT VILANOVÍ 15-09-2017 | 21h


Concert de Joan Isaac
Divendres 15 de setembre a les 21h el cantautor Joan Isaac presenta el seu nou espectacle Paral·lelismes, en què combina la recitació de poemes del seu llibre Intimissimi amb una selecció de cançons del seu repertori, des de la mítica A Margalida fins als seus temes més recents. Comptarà amb Francesc Burrull com a convidat que l’acompanyarà al piano en alguns temes.

LLOC I ADREÇA DE L'ACTE

INFORMACIÓ DE CONTACTE

  • soci 9€, no soci 12€, anticipades 10€.
Joan Isaac
És una de les veus més sòlides i prestigioses de la cançó d’autor en català. Va començar la seva trajectòria musical el 1969 com a membre del grup Nosaltres. El 1973 va iniciar la seva carrera artística en solitari, que l’ha portat a actuar en els escenaris de referència de la cançó d’autor europeus i sud-americans i durant la qual ha publicat una trentena de discos. Moltes de les seves cançons són ja peces clàssiques i himnes de tota una generació, com A Margalida (1976), dedicada a Salvador Puig Antich. Influenciat pels grans poetes en llengua catalana, com Joan Salvat Papasseit o Salvador Espriu, i per la poesia i la cançó d’autor francesa i italiana, Joan Isaac ha versionat al català cantautors com Luis Eduardo Aute, Silvio Rodriguez, Giorgio Conte o Jacques Brel, entre molts d’altres.

En l’espectacle Paral·lelismes, cadascuna de les cançons és precedida per un poema. Cançó i poema mantenen un paral·lelisme temàtic (l’amor, la melancolia, el desig, la por, la denúncia social…) i es reforcen mútuament en un espectacle en què el cantautor Joan Isaac es reafirma com el poeta sensible i exquisit que es va manifestar ja en les seves primeres lletres de cançons i que ha continuat revelant-se en tota la seva extensa i aplaudida obra lírica. A Paral·lelismes, Joan Isaac fusiona magistralment la poesia que ha escrit per ser cantada i la que ha escrit per ser recitada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada