dimecres, 6 de setembre del 2017

Joan Isaac, protagonista musical de la Marxa de Torxes d'Òmnium a Girona

L'acte comptarà amb l'ambientació dels Diables de l’Onyar i Fal·lera Gironin.

El darrer disc del cantant barceloní inclou una cançó d'amor dedicada a Girona.

, Girona | 05/09/2017 a les 16:27

L'XI Marxa de Torxes que organitza Òmnium Gironès diumenge 10 de setembre al vespre a Girona comptarà en aquesta edició amb un concert del compositor i intèrpret Joan Isaac amb el títol “Cançons i lluita a peu d'escala". Serà una edició amb espectacle de foc, alegre, inclusiu i en positiu.

La Marxa de Torxes és un acte d’àmbit nacional que des del seu naixement reivindica la independència del poble català. En aquests moments ja n'hi una cinquantena de convocades arreu del país. La Marxa és un acte previ a la mobilització de l’Onze de Setembre, que enguany crida tota la ciutadania a concentrar-se a Barcelona. La Marxa de Torxes té el seu origen a la Guerra de Successió (1701-1715), quan els partidaris de l’arxiduc Carles d’Àustria les portaven com a mostra de suport en el seu conflicte amb Felip V de Borbó.

Aquesta edició començarà a 2/4 de 10 de la nit a les escales de la Catedral amb la lectura d’un manifest, seguit pel concert de Joan Isaac. Al final del concert hi haurà la tradicional encesa de torxes i començarà la marxa pels carrers del Barri Vell amb l’ambientació de Fal·lera Gironina i Diables de l’Onyar,  que acompanyaran la marxa fins a la Plaça del Vi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada