dijous, 21 de febrer del 2019

Poesia i cançó es troben aquest diumenge a Olot




Joan Isaac actuarà a la capital de la Garrotxa en un concert que també serà un recital d’alguns poemes del cantautor català. Amor, por o denúncia social seran alguns dels temes que tracta el recital cantat d’Isaac. L’artista reivindica en declaracions a Ràdio Olot, el consum de la cultura “per lluitar contra els moviments d’extrema dreta”. 



Cançó i poesia. Poesia i cançó. Després de la publicació d’un llibre de poemes i relats curts, Joan Isaac va descobrir els paral·lelismes que uneixen aquestes dues disciplines. Aquesta connexió va portar-lo a crear “Paral·lelismes”, un espectacle únic i molt especial, on el cantautor català combina el seu repertori musical amb el seu repertori literari. Ell mateix ho explica en declaracions a Ràdio Olot.
Reproductor d'àudio

Els paral·lelismes de Joan Isaac es podran veure i escoltar aquest diumenge a Olot. Durant el concert, es parlarà d’amor, denúncia, la por o altres disciplines que han marcat la vida d’un dels cantants de la Nova Cançó.
Reproductor d'àudio

Entre les reivindicacions de Joan Isaac també n’hi ha de polítiques. En declaracions a Ràdio Olot, l’artista fa una crida a consumir cultura per lluitar contra la situació política actual i els moviments d’extrema dreta.
Reproductor d'àudio

Joan Isaac posarà les seves armes sobre l’escenari en un concert que tindrà lloc aquest diumenge a la Sala Torín d’Olot. Serà a les sis de la tarda amb algunes entrades encara a la venda. Es poden comprar a taquilla o a través de la pàgina web olotcultura.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada