diumenge, 13 de novembre de 2016

Ja es pot adquirir "Intimissimi" on lineDesprés de les demandes particulars per comprar "Intimissimi", i esperant que poguem adreçar-vos aviat a les llibreries, us fem arribar l’enllaç per adquirir-lo per internet a través de la pàgina de l’editorial Llibres del Segle.
http://llibresdelsegle.jimdo.com/

Joan Isaac, poeta


Joan Isaac, cantautor i poeta
Joan Isaac, cantautor i poeta

POESIA AL CÀNTER, 8
 Intimissimi
 JOAN ISAAC
 pròleg de Joan Manresa
 96 pàgines
          
Intimissimi és el primer llibre de poesia de Joan Isaac, però no és la primera incursió de l'autor en aquest gènere literari, perquè Joan Isaac ha fet poesia sempre. Tota la seva obra lírica, des de les primeres lletres amb què va iniciar-se en la cançó d'autor, l'any 1969, l'ha escrit amb ploma de poeta exquisit, extremadament sensible, amb una  capacitat extraordinària per emocionar i commoure. A Intimissimi, Joan Isaac es val de la poesia (en aquest cas, de la paraula nua, del vers desproveït de l'embolcall de la música) per confessar-se, per mostrar el seu jo més íntim, per revelar les seves inquietuds i els seus anhels, per mostrar la seva ànima, nua, a aquells lectors que tinguin “ulls de sentiment”, com diu el poeta Joan Manresa al pròleg.

Joan Isaac (Esplugues de Llobregat, 1953)
Joan Isaac és una de les veus més sòlides i prestigioses de la cançó d'autor en català. Va començar la seva trajectòria musical el 1969 com a membre del grup Nosaltres. El 1973 va iniciar la seva carrera artística en solitari, que l'ha portat a actuar en els escenaris de referència de la cançó d'autor europeus i sud-americans i durant la qual ha publicat una trentena de discos, entre ells Planeta Silenci (1998), Premi al Millor Disc en Català de Cançó d'Autor i Premi al Disc en Català amb les Millors Lletres. Moltes de les seves cançons són ja peces clàssiques i himnes de tota una generació, com A Margalida (1976), dedicada a Salvador Puig Antich.
Intimissimi

  Intimissimi

  17,00 €
  •  disponible
  •  
  •  Temps d'enviament 1 - 5 dies


  I com aperitiu us deixem un tastet de la presentació a Girona. 
  El poema "He vist uns ulls" i Per què? , una de les noves cançons que Joan Isaac està preparant pel seu nou disc.
  https://youtu.be/3Gd_G6wN2Co


  Cap comentari:

  Publica un comentari a l'entrada