divendres, 24 de març del 2023

Joan Isaac: 50 anys de cançons i 70 de vida

 

El cantant obre els actes de celebració amb un concert especial a Luz de Gas




CONCERTS I ESPECTACLES

Redacció

Aquest 2023Joan Isaac compleix enguany els 70 anys de vida celebrant també 50 anys de trajectòria artística. El passat dimarts 21 va presentar els actes de celebració a l'Ateneu Barcelonès  amb una platea plena d'amics que no han volgut perdre's la presentació de 50 anys de cançons. 70 anys de vida. A banda d'estrenar l'àlbum tal com va presentar s'esperen força activitats al llarg de les pròximes setmanes.

El divendres 24 de març obre els actes de celebració amb un concert especial a Luz de Gas, que s'emmarca en el Barnasants, en que comptarà amb la col·laboració de Maria del Mar Bonet o Joan Manuel Serrat. A més recordarà els músics que l'han acompanyat anys com ara el ja desaparegut Francesc Burrull, Manel Camp i Antoni-Olaf Sabater.

Tinc una casa al mar (DiscMedi, 2023) és el títol del seu darrer disc del d'Esplugues de Llobregat. Concretament el que fa el número 23 de la seva llarga trajectòria artística i discogràfica. En aquest treball, Joan Isaac ofereix una mena d’inventari, amb un llenguatge poètic i profund, d’aquest viatge que és la vida mateixa. El pas del temps, l’amistat i l’amor incondicional a l'ofici de fer cançons són el fil argumental de deu cançons que traspuen emocions, sensibilitat i bellesa. Les absències també tenen un pes fonamental en aquest nou àlbum, que Joan Isaac dedica a la seva mare i al seu gran amic Luis Eduardo Aute.

Des d'una mirada madura i serena, el cantautor ens posa, com sempre, davant del mirall i escruta la condició humana amb totes les seves arestes, preguntes i contradiccions. Aquest és, sense cap ombra de dubte, un dels seus millors treballs i ha estat produït per Tony Carmona i el mateix Antoni-Olaf Sabater.

Musicalment és un disc fresc i lluminós com la brisa que inunda la seva casa al mar, sempre amb les finestres obertes i on ens convida a entrar.

https://www.viasona.cat/noticia/3968/joan-isaac-50-anys-de-cancons-i-70-de-vida


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada