dimecres, 17 de maig del 2023

JOAN ISAAC PRESENTA "101 CANÇONS" A BARCELONA


Joan Isaac amb "101 cançons"

L'autor estarà acompanyat de Daniel Sesé, dissenyador, i Marta Costa-Pau, editora. Amb l'actuació musical de'n Joan Isaac, acompanyat d'Antoni-Olaf Sabater, piano.


Volum on es recull tota la força creativa de Joan Isaac, la del Joan Isaac cantautor i la del Joan Isaac literat.
A més de les lletres de 101 cançons seleccionades pel mateix Joan Isaac d'entre el seu vast repertori el llibre conté nombrosos textos escrits pel cantautor, majoritàriament en els darrers anys, sobre vivències, sentiments, inquietuds, anhels, pors, combats... sobre temes als quals ell ha cantat al llarg de la seva carrera musical.
Aquests textos encapçalen cadascun dels blocs temàtics en què Joan Isaac ha agrupat les 101 cançons del llibre. El volum inclou, a més, a mode de pròleg, textos d'amics, de companys de professió, com Joan Manuel Serrat, Maria del Mar Bonet o Luis Eduardo Aute, de productors musicals, de periodistes, d'escriptors, d'amics que l'han acompanyat i l'acompanyen en la seva trajectòria vital i artística.
Els textos s'acompanyen d'imatges de prestigiosos fotògrafs, com Colita o Juan Miguel Morales, i d'il·lustracions de Daniel Sesé. 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada