divendres, 5 de febrer del 2021

"7 pecats capitals", llibre-CD de Joan Isaac i Daniel Sesé

 7 pecats capitals

Llibre amb CD

Joan Isaac (autor de les lletres de les cançons)

Daniel Sesé  (Il·lustracions)

ISBN 978-84-8128-990-9

PVP. 24 euros

  

7 pecats capitals inclou set cançons del cantautor Joan Isaac sobre els set pecats capitals creades durant el confinament dels mesos de març i abril de 2020. Cadascun dels textos de les cançons s'acompanyen d'un poema d'autors diversos. El llibre, amb magnífiques il·lustracions de Daniel Sesé, inclou un CD amb les set cançons de Joan Isaac.

  “Joan Isaac treu el millor d’ell mateix en lletres i músiques. Versos pensats i mesurats que llisquen en les formes melòdiques que el defineixen, sense estalviar notes que pugen i baixen pels pentagrames, que salten del greu a l’agut o que surfegen pel melisma. Sempre sobre la matèria primera d’una veu dolça i afinada, idònia per a l’impressionisme que realment ens proposa a compte de l’expressionisme dels pecats capitals. L’acompanya un piano que no fa de guitarra sinó que es reivindica en totes les seves possibilitats expressives. El piano hi té vida pròpia i s’acosta més al lieder de Schubert que a l’acord obstinat del rock and roll. Antoni Olaf Sabater, autor dels arranjaments i pianista, brillantíssim intèrpret i compositor, fa possible el miracle sempre bonic de lligar el popular amb el clàssic. Esteu, doncs davant d’una bellíssima obra d’art d’aquest gènere tan nostre que és la Cançó. (Antoni Batista) 

 

Del CD

 

Aquest disc ha estat gravat, mesclat i masteritzat durant els mesos de juliol i agost als estudis Gravacions Marines, de Sant Salvador (El Vendrell), estudis Koriland de Barcelona i Espai Sonor Montoliu (Montoliu de Segarra), per Raul Cuevas i David Casamitjana. Totes les lletres i músiques són de Joan Isaac, excepte la música de  La litúrgia de l’os, que és de Daniel Sesé.

El disc Inclou poemes de Vicent Andrés Estellés, Maria Mercè Marçal, Luis Eduardo Aute, Pere Quart, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Ángel González i Montserrat Abelló. 

Arranjaments i piano: Antoni-Olaf Sabater.       


https://www.llibresdelsegle.es/

5 comentaris:

  1. Joan Isaac no falla. Tenim tots els discs d'ençà de la seva "tornada", inclús el disc-llibre "Planetari" Una melodia molt bona i la lletra-conte molt original..
    Em declaro Innocent de que m'agradin les seves cançons.
    I guardem com un tresor el disc de 33rpm en vinil "Viure"

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Hola! Ho pots comprar directament a https://www.llibresdelsegle.es/

      Elimina
  3. https://www.llibrerialesvoltes.cat/es/libro/7-pecats-capitals-llibrecd_192029

    ResponElimina
  4. https://www.casadellibro.com/libro-7-pecats-capitals-llibre--cd/9788481289909/12174799

    ResponElimina