divendres, 6 de març del 2020

Joan Isaac, 'L'estació dels somnis'


Joan Isaac presenta 'L'estació dels somnis' al 
Teatre Principal de Palma 
Dimarts, 17 de març a les 20h


Cantautor, poeta i músic, Joan Isaac és una de les grans veus de la cançó en llengua catalana. Després de formar part del grup Nosaltres, en 1974 inicia la seva carrera musical en solitari. Des de llavors ha gravat una vintena de discos.

L'últim porta per títol L'estació dels somnis, que ara ho presenta a nivell mundial en el Teatre Principal de Palma. Una petita joia musical i literària.



Joan Isaac (veu i guitarra), Antoni Olaf Sabater (piano, teclats i direcció musical), Lluis Ribalta (bateria i percussió), Jordi Camp (baix) i Josep Traver (guitarres).
Un maquinista solitari condueix un tren nocturn amb mil vagons carregats de somnis. Travessant la nit fosca, veu passar el món. Algú davant del mar observa les primeres llums d’un dia nou  i davant l'horitzó es desvetllen els seus somnis. Algú que encara creu que és possible la revolució lluita per ella, per la passió, per la gent i per les coses com a únic refugi per canviar un món que s’enfonsa, immers en la barbàrie del terrorisme global. I malgrat tot, la vida reneix i torna a renéixer com l’escenari omnipresent. Tot això forma part d’aquest disc de cançons i de somnis necessaris per continuar vius. A L’estació dels somnis, cap tren porta retard. Presentació mundial del darrer disc de Joan Isaac, una petita joia musical i literària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada